Oven Rundvlees Bitterballen

De Oven rundvleesbitterbal met een krokante goudbruine korst. Royaal gevuld met een heerlijke smeuïge ragout extra vol met mals draadjesvlees.

Ingrediënten

Water, rundvlees 25%*, paneermeel (tarwebloem, volkoren tarwemeel, zonnebloemolie, water, zout, gist), tarwebloem, plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem), roomboter (melk), zout, rundergelatine, natuurlijk aroma, groentepoeder (knoflook, ui, peterselie), glucosestroop, suiker, invertsuikerstroop, kruiden en specerijen, dextrose, verdikkingsmiddel: E466, tarwe-eiwit, suikerstroop, kleurstof: E150c. *komt overeen met 17% gekookt rundvlees.

Voedingswaarden

per 100g onbereid productper portie (25 gram)
Energie1041 kJ260 kJ
250 kcal63 kcal
Eiwitten7.8 gram2 gram
Koolhydraten20 gram5 gram
Waarvan suikers0.9 gram0.2 gram
Vetten15 gram3.8 gram
Waarvan verzadigde vetzuren5.5 gram1.4 gram
Zout1.4 gram0.35 gram

Bewaaradvies

TrajectBewaarconditieTemperatuur (ºC)Periode
Na ontdooienGekoeld4 (C)48 uur
Algemene opmerking bij alle bewaarcondities:Na ontdooien niet opnieuw invriezen.

Allergenen

Z = Zonder, M = Met, K = Kan sporen bevatten, O = Niet aangeleverd
melkM
lactoseM
eiZ
sojaZ
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
rundvleesM
varkensvleesZ
kippenvleesZ
visZ
schaaldierenZ
maisO
cacaoO
peulvruchtenO
notenZ
pinda'sK
glutamaat (E620 - E625)Z
sulfiet (E220 - E228)Z
korianderO
selderijZ
sesamZ
lupineZ
mosterdZ
wortelO
weekdierenZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ