Mora Oven & Airfryer Snacks

Mora komt met twee smaakvolle nieuwe snacks!

Allereerst de Oven & Airfryer Empanada Spicy Beef. Deze Empanada is gevuld met kruidig rundvlees, paprika, Jalapeño en sweet chili saus. Omhuld met een knapperig korstje en eenvoudig te bereiden in de oven of Airfryer. Zowel deze als de Empanada Pulled Chicken zijn heerlijk voor bij de lunch of als tussendoortje. Servetje erom en smullen maar!

Daarnaast komt Mora met nog een nieuw product, namelijk de Oven & Airfryer Kipsaté Kroketten. Een heerlijk smeuïge Kipsaté Kroket met een ragout van de herkenbare Mora satésaus rijkelijk gevuld met malse stukjes kippenvlees. Mild van smaak met een krokant korstje!

Wat deze snacks nog aantrekkelijker maakt, is dat ze allemaal geschikt zijn voor zowel de oven als de airfryer. Gezelligheid en gemak komen samen met deze lekkere snacks!

Niet te geloven, zo uit de Airfryer en oven!

Onze Mora Oven & Airfryer snacks zijn speciaal ontwikkeld voor bereiding in de oven & airfryer. Dit betekent dat deze producten de allerlekkerste keuze én beste kwaliteit zijn voor bereiding in de oven & airfryer. Na bereiding zijn de snacks heerlijk krokant, smeuïg en sappig. Daarnaast kan je snel en gemakkelijk een hele reeks van smakelijke snacks bereiden, zonder dat er frituurluchtjes vrij komen.

Binnen het Oven & Airfryer assortiment is er voor ieder wat wils. Van een lekkere snack voor bij de frietjes of op een broodje tot de perfecte mini snack voor jouw borrel of feestje.

Bekijk hier het uitgebreide assortiment

De meest gestelde vragen over onze Oven & Airfryer producten

Onze Mora Oven & Airfyer en vegetarische snacks, gekenmerkt door de blauwe en groene achtergrond op de verpakking, zijn speciaal ontwikkeld voor bereiding in de oven en airfryer. Dit houdt in dat deze producten de beste keuze zijn voor bereiding in de airfryer en oven, en hier het allerlekkerste, meest krokant en meest sappig uit komen na bereiding. Dit maakt dat deze producten de beste keuze zijn voor bereiding in airfryer en oven. Andere producten, waar wel een airfryer en/of oven icoontje op vermeld staat, maar die geen blauwe of groene achtergrond hebben; zijn te bereiden in de airfryer en/of oven, maar komen minder krokant, sappig of smeuïg uit de oven of airfryer. Deze producten komen het allerlekkerste uit de friteuse.

Onze frituur producten zijn expliciet ontwikkeld voor bereiding in de friteuse. De korst van deze producten is dunner en met een andere techniek gemaakt in vergelijking met oven & airfryer producten. Wanneer u frituurproducten bereidt in een oven of airfryer zult u niet het gewenste resultaat krijgen.

Voor alle producten geldt dat de bereiding mogelijk is die op de verpakking staat. Oven- en airfryerbereiding zijn totaal verschillend van een magnetronbereiding. Een magnetron verwarmt vooral, terwijl de oven en airfryer ook zorgen voor een krokante korst. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, adviseren wij om het bereidingsadvies op te volgen dat op de verpakking staat.

Dit verschilt per product en hangt natuurlijk ook af van de grootte van uw airfryer. Het advies is om maximaal de bodem van het mandje te bedekken. Het is namelijk belangrijk dat producten niet op elkaar liggen. Bak je kleinere porties, dan zal de bereidingstijd korter zijn dan bij een volle mand.

Nee, dit hoeft niet. Onze Oven & Airfryer snacks zijn in ons productieproces voorbereid op bereiding in de oven of airfryer. De snacks worden daardoor zonder toevoeging van extra olie heerlijk krokant, gaar en bruin.

Dit heeft met het voorbereidende proces te maken waarmee we ervoor zorgen dat onze Oven & Airfryer producten krokant, gaar en bruin uit de airfryer of oven komen. Dit proces zorgt ervoor dat het productieproces langer duurt en andere grondstoffen benodigd zijn, waardoor de kosten hoger zijn.

De bereidingswijzen van al onze producten zijn terug te vinden op de verpakking van het product. Het belangrijk om je aan de baktijden te houden, zowel voor je veiligheid als voor de kwaliteit van het product. Een aantal Mora-snacks hebben een vulling die heel erg heet kan worden als je ze te lang verwarmt. Hierdoor ontstaat het risico dat iemand zich verbrandt op de huid of in de mond.

Nee, dat kan absoluut niet. Bereiding van Oven & Airfryer snacks in de friteuse wordt ten strengste afgeraden omdat dit ervoor kan zorgen dat de producten ‘ploffen’ in de friteuse. Hierdoor ontstaat het risico dat iemand zich verbrandt.

We adviseren om onze Oven & Airfryer snacks in een bevroren toestand te bereiden, omdat we dan een exactere bereidingstijd kunnen adviseren. Hierdoor weten we zeker dat de producten warm, maar ook krokant uit de oven of airfryer komen. Het is mogelijk om de producten te bereiden in ontdooide toestand, maar houd de producten dan tijdens het bereiden goed in de gaten. Houd er wel rekening mee dat een product niet in de verpakking mag worden ontdooid en dat ontdooide producten niet opnieuw kunnen worden ingevroren.

Leuk! Neem contact met ons op via het contactformulier op de website. We willen je wel meegeven dat we een speciale afdeling productontwikkeling hebben. Hier zijn mensen dag in dag uit bezig met het bedenken van nieuwe producten. Je moet dus wel heel creatief zijn om hen te verrassen, maar voor goede ideeën staan we altijd open!

Inspiratie met onze

Oven & Airfryer snacks

De Mora Oven & Airfryer snacks zijn natuurlijk al heel lekker op zichzelf voor bij de borrel, als tussendoortje of als snack bij de maaltijd, maar deze snacks zijn ook heerlijk te verwerken in bijvoorbeeld een salade of pitabroodje. Bekijk voor inspiratie onderstaande recepten!

Pitabroodje Carrero met Guacemole en Nachos

Nacho Cheese Bites Mexicana Salade

Classic Kipkorndog

Vegetarische Kipkorn Wrap

Bitterbal op een Vierkantje van Roggebrood

Mediterrane Kipnugget Pita

Snack mee met AirFryday

De Mora Oven & Airfryer snacks zijn ook perfect voor AirFryday! Iedereen is dol op lekker snacken, maar snacken is niet iets dat je elke dag doet. Wij Nederlanders hebben behoefte aan een alibi om even de teugels te laten vieren. Uit onderzoek blijkt dat vrijdag dé ideale snackdag is. Daarom heeft Mora een campagne geïntroduceerd waarin de vrijdag wordt neergezet als de ideale snackdag. Bij AirFryday draait het om het moment, de gezelligheid en het gemak van lekker snacken. Dat is het weekend heerlijk starten met familie, vrienden en de lekkerste Airfryer snacks van Mora. Gooi die snackhandjes in de lucht! Snack mee, met AirFryday!

In de stemming komen voor AirFryday?!
Bekijk hier onze video

Bekijk hier ons brede assortiment aan Mora Oven & Airfryer snacks

Lekker voor bij de lunch of als tussendoortje...