Oven Kalfsvlees Bitterballen

Romige Kalfsvlees Bitterballen met mals draadjesvlees en een mooie goudbruine krokante korst.

Productinformatie

Gewicht per verpakking 0.24 kg
Artikelnummer 9477
EAN 8710861994777

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.

Ingrediënten

water, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout, curcumapoeder), 15% kalfsvlees, tarwebloem, koksroom (magere melk, roomvet, zetmeel), plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem), roomboter (bevat melk), witte wijn, doorhaalmiddel (glucosestroop, witte basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), tarwebloem, dextrose, stabilisator: E466, zout, tarwe-eiwit, donkere basterdsuiker (suiker, suikerstroop, kleurstof: E150c)), ui, champignon, zout, natuurlijk aroma (bevat selderij), rundergelatine, verdikkingsmiddel: E466, kruiden en specerijen, citroensap, glucosestroop, conserveermiddel: E250

15% kalfsvlees komt overeen met 13% gekookt kalfsvlees.
Kan sporen van pinda bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Zonder kunstmatige geur- en smaakstoffen.

Bereidingswijze

Bakken in oven
Oven
1 Verwarm de oven voor: hetelucht 220°C, elektrisch 240°C.
2 Plaats de bevroren Kalfsvlees Bitterballen op een ovenrooster. Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven zodat de oven schoon blijft.
3 Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de Kalfsvlees Bitterballen in ca. 8-10 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4 Haal de Kalfsvlees Bitterballen uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
Niet geschikt voor friteuse!
Airfryer
Airfryer
Ca. 6-7 min. ¦ 200°C
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.

Voedingswaarden

per 100g onbereid productper portie (20 gram)
Energie1074 kJ215 kJ
257 kcal51 kcal
Eiwitten8.4 gram1.7 gram
Koolhydraten21 gram4.2 gram
Waarvan suikers1.7 gram0.3 gram
Vetten15 gram3 gram
Waarvan verzadigde vetzuren5.8 gram1.2 gram
Zout1.5 gram0.31 gram

Bewaarconditie

In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking

Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergenen

Z = Zonder M = Met K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiZ
visZ
pinda'sK
sojaZ
melkM
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijM
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)M
lupineZ
weekdierenZ