Inspiratie

Pitabroodje Carrero® met guacemole en nachos

Zo maak je in een handomdraai een heerlijk pitabroodje met Carrero®, guacemole en nachos.

Utensils icoon 4 porties
Clock icoon 30 minuten
Pitabroodje Carrero met guacemole en nachos

Ingrediëntenlijst

1 verpakking Mora Carrero®
4 pitabroodjes xl
Nacho chips
Ijsbergsla
1 rode peper
1 teentje knoflook
2 avocado’s
1 limoensap
Olijfolie
0,25 tl komijnzaad
Zout en peper

Bereiding

1
Bereid de Carrero® zoals beschreven staat op de verpakking.
2
Bereid de pitabroodjes zoals beschreven staat op de verpakking.
3
Maak de guacamole: halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in kleine stukjes. Pel en snijd de knoflook fijn. Pel de avocado's, verwijder de pit en prak het vruchtvlees met een vork. Halveer de limoen en knijp het sap uit boven de avocado. Meng de peper, knoflook, een scheut olijfolie en komijnzaad erdoor en breng op smaak met zout en peper.
4
Snijd en was de ijsbergsla.
5
Halveer het pitabroodje en vouw het open.
6
Halveer de Mora Carrero® en steek deze in het opengevouwen pitabroodje.
7
Vul de pita op met sla aan de ene kant en nachos aan de andere en verdeel de guacemole aan beide kanten.
Delen