Sito Gold

Een topproduct voor elke frituur. Kalkoen en ui op een stokje geprikt, omhuld door een goudgeel korstje, licht-pittig en absoluut uniek.

Productinformatie

Aantal stuks per verpakking 21
Gewicht per stuk 125 gram
Gewicht per verpakking 2.625 kg
Artikelnummer 9113
EAN 8711681311133

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.

Ingrediënten

Ui 19%, kippenseparatorvlees 20%, tarwebloem, water, plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem), kalkoenvlees 8%, kippencollageen, gemodificeerd zetmeel (tarwe), paneermeel (tarwe, rogge), zout, kruiden en specerijen (tarwe, selderij), soja-eiwit, tarwevezel, smaakversterkers: E621, E635, stabilisatoren: E450, E451, E461, aroma (tarwe), groentepoeder (knoflook, ui), verdikkingsmiddelen: carrageen, E464, tarwegluten, conserveermiddel: E211, glucosestroop, melksuiker, kleurstof: paprika-extract, tarwezetmeel, rijsmiddel: E450, E500, weipoeder (melk), melkeiwit. Kan sporen bevatten van ei, vis, schaal- en schelpdieren

Kan sporen bevatten van ei, vis, schaal- en schelpdieren. "E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.

Bereidingswijze

Bakken in oven
Oven/grill (250°C):
Baktijden: ontdooid ± 8 minuten, bevroren ± 12 minuten.

Regelmatig keren.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Frituren
Friteuse: verhit vet of olie tot 180°C.
Baktijden: ontdooid ± 3 minuten, bevroren ± 5 minuten.

De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.

Voedingswaarden

per 100g onbereid productper portie (125 gram)
Energie767 kJ959 kJ
183 kcal229 kcal
Eiwitten8.8 gram11 gram
Koolhydraten17 gram21 gram
Waarvan suikers1.1 gram1.4 gram
Vetten8.4 gram11 gram
Waarvan verzadigde vetzuren2.5 gram3.1 gram
Zout2.1 gram2.6 gram

Bewaarconditie

In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking

Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergenen

Z = Zonder M = Met K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeM
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenK
eiK
visK
pinda'sZ
sojaM
melkM
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijM
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ