Mmm

Mmm...Frikandel

De Mora Mmm…frikandel heeft een heerlijke bite en is heerlijk als maaltijdsnack bij de frites! Door de speciale kruidenmix is deze frikandel een echte must-have.
Aantal stuks in verpakking 40
Gewicht per stuk 100.00 gram
Product number 8750
EAN 5410341011507

Algemene productinformatie

Bij Mora doen we er alles aan om te zorgen dat onze productinformatie zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens u het product nuttigt. Zijn er vragen of opmerkingen, neem dan contact op met onze consumentenservice.
Kippenseparatorvlees 46%, varkensspek 21%, water, paneermeel (bevat tarwe), zout, ui, specerijen, dextrose, glucosestroop, smaakversterker: E621, emulgator: E450, maltodextrine, antioxidant: ascorbinezuur, stabilisator: E452, natuurlijk aroma, voedingszuur: citroenzuur. "E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
per 100g onbereid productper portie (100 g)
Energie899 kJ899 kJ
216 kcal216 kcal
Vetten14 g14 g
waarvan verzadigde vetzuren5.6 g5.6 g
Koolhydraten7.7 g7.7 g
waarvan suikers1.2 g1.2 g
Vezels1 g1 g
Eiwitten14 g14 g
Zout2.1 g2.1 g
Barbecuen
Matig vuur: Regelmatig keren.

De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Frituren
verhit vet of olie tot 175°C.
Baktijden: ontdooid ± 3,5 minuten, bevroren ± 5 minuten.

De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Z = Zonder M = Met K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiZ
visZ
pinda'sZ
sojaZ
melkZ
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijZ
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ
Bewaren in de diepvries bij -18°C. Houdbaarheidsdatum: zie verpakking. Product niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.