Mmm

Mini's Kaassoufflés

Maak je feestje compleet met Mora Mini's kaassoufflés. Gevuld met smeuïge Goudse kaas en omhuld met een goudgeel korstje. Ideaal bij de borrel of lekker als snackje op de bank.
Aantal stuks in verpakking 12
Gewicht per stuk 25.00 gram
Product number 9932
EAN 8710861999321

Algemene productinformatie

Bij Mora doen we er alles aan om te zorgen dat onze productinformatie zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens u het product nuttigt. Zijn er vragen of opmerkingen, neem dan contact op met onze consumentenservice.
Bloem (bevat tarwe), water, Goudse kaas 18% (melk), plantaardige oliën (palm, raapzaad), zetmeel, boter (melk), zout, tarwegluten, smeltzouten: citroenzuur en E452, gist, specerijen, kleurstof: curcumine, verdikkingsmiddel: E461 en E401, gemodificeerd zetmeel, voedingszuur: citroenzuur, emulgator: E471, rijsmiddelen; E500, E451 en E450.
per 100g onbereid productper portie (75 g)
Energie1285 kJ964 kJ
307 kcal230 kcal
Vetten16 g12 g
waarvan verzadigde vetzuren8.3 g6.2 g
Koolhydraten32 g24 g
waarvan suikers0.9 g0.7 g
Vezels1.1 g0.8 g
Eiwitten8.2 g6.2 g
Zout1.5 g1.1 g
Frituren
3 min. | 175°C

Bevroren: 3 minuten.
Ontdooid: 2 minuten.
Halverwege de baktijd éénmaal omdraaien.

Pas op: vulling kan heet zijn!

De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te proberen.
Z = Zonder M = Met K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiZ
visZ
pinda'sZ
sojaZ
melkM
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijZ
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ
Bewaren in de diepvries bij -18°C. Houdbaarheidsdatum: zie verpakking. Product niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.