Kroketburger®

Romige rundvleesragout in een krokante ronde korst voor tussen een broodje.
Productinformatie
Aantal stuks per verpakking | 30 |
Gewicht per stuk | 80 gram |
Gewicht per verpakking | 2.4 kg |
Artikelnummer | 9535 |
EAN | 8710484535401 |
Algemene productinformatie
Algemene productinformatie
Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.
Ingrediënten
Water, rundvlees 18%*, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem), tarwebloem, scharrelkippenei-eiwit, zout, tarwegluten, rundergelatine, aroma (bevat tarwe, selderij, soja, melk), verdikkingsmiddel: guarpitmeel, dextrose, kruiden en specerijen (bevat mosterd), smaakversterkers: E621 en E631, tarwezetmeel, kleurstoffen: karamel en E150d, glucosestroop, rundercollageen, fructose, maltodextrine, emulgator: sojalecithine, voedingszuur: citroenzuur, soja-eiwit, groenten (knolselderij, ui), magere melkpoeder. * komt overeen met 13% gekookt rundvlees. Kan sporen van pinda bevatten.18% rundvlees komt overeen met 13% gekookt rundvlees. Kan sporen van pinda bevatten. "E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Bereidingswijze
Bakken in oven
Oven/grill: verwarm de oven voor op 250°C.
Leg de bevroren producten op de bakplaat en plaats deze in het midden van de oven.
Baktijd: bevroren 12-14 minuten.
Regelmatig keren.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Leg de bevroren producten op de bakplaat en plaats deze in het midden van de oven.
Baktijd: bevroren 12-14 minuten.
Regelmatig keren.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Bakken pan
Koekenpan (matig vuur):
Baktijden: ontdooid 6-7 minuten, bevroren 10-12 minuten.
Regelmatig keren.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Baktijden: ontdooid 6-7 minuten, bevroren 10-12 minuten.
Regelmatig keren.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Frituren
Friteuse: verhit vet of olie tot 180°C.
Baktijden: ontdooid 2 minuten, bevroren 4 minuten.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Baktijden: ontdooid 2 minuten, bevroren 4 minuten.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Voedingswaarden
per 100g onbereid product | per portie (80 gram) | |
---|---|---|
Energie | 1112 kJ | 890 kJ |
267 kcal | 214 kcal | |
Eiwitten | 8 gram | 6.4 gram |
Koolhydraten | 17 gram | 14 gram |
Waarvan suikers | 0.8 gram | 0.6 gram |
Vetten | 18 gram | 14 gram |
Waarvan verzadigde vetzuren | 6.5 gram | 5.2 gram |
Vezels | 0.8 gram | 0 gram |
Zout | 1 gram | 0.8 gram |
Bewaaradvies
In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking
Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Allergenen
Z = Zonder
M = Met
K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | M |
vis | Z |
pinda's | K |
soja | M |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | M |
mosterd | M |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | Z |