Mmm

Kipfingers

Aantal stuks in verpakking 72
Gewicht per stuk 16.00 gram
Product number 9454
EAN 8710861094545
Algemene productinformatie

Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.

Ingrediëntenlijst
water, kippenvlees 25% (waarvan mechanisch gescheiden kippenvlees 20%), plantaardige oliën (palm, raap), paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), bloem (tarwe, rogge), kippencollageen, soja-eiwitconcentraat, aroma (bevat melk, ei, selderij, tarwe), zout, weipoeder (melk), emulgatoren: E450, E451 en E452, tarwezetmeel, rijsmiddelen: E450 en E500, smaakversterkers: E621, E627 en E631, tarwegluten, melkeiwit
Voedingswaarden
per 100g onbereid productper portie (16 gram)
Energie1047 kJ168 kJ
250 kcal40 kcal
Eiwitten12 gram1.9 gram
Koolhydraten16 gram2.6 gram
Waarvan suikers0.9 gram0.1 gram
Vetten15 gram2.4 gram
Waarvan verzadigde vetzuren4.9 gram0.8 gram
Zout1.5 gram0.24 gram
Bewaaradvies
TrajectBewaarconditieTemperatuur (ºC)Periode
Opslag klantDiepvries-12 (C)1 maand(en)
Opslag klantDiepvries-6 (C)1 weken
Na ontdooienGekoeld4 (C)48 uur
Algemene opmerking bij alle bewaarcondities:Product niet in de verpakking ontdooien. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Preparation types
Professionele heteluchtoven: Oven voorverwarmen op 230°C, indien mogelijk de ventilator op de hoogste stand, 0% vocht. Leg de bevroren Kipfingers op een bakplaat. Plaats de bakplaat in het midden van de oven. Verwarm de Kipfingers circa 6 minuten. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
Friteuse: Verhit vet of olie tot 180°C. Baktijden: ontdooid maximaal 1 minuut, bevroren ca. 1,5 minuten. De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Allergenen
Z = Zonder M = Met K = Kan sporen bevatten
melkM
lactoseM
eiM
sojaM
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeM
rundvleesZ
varkensvleesZ
kippenvleesM
visZ
schaaldierenZ
maisO
cacaoO
peulvruchtenO
notenZ
pinda'sZ
glutamaat (E620 - E625)M
sulfiet (E220 - E228)Z
korianderO
selderijM
sesamZ
lupineZ
mosterdZ
wortelO
weekdierenZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ