Gehaktbal G'Ackie

Productinformatie

Aantal stuks per verpakking 20
Gewicht per stuk 125 gram
Gewicht per verpakking 2.5 kg
Artikelnummer 9201
EAN 5410341031505

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.

Ingrediënten

Varkensvlees 57% (waarvan mechanisch gesepareerd varkensvlees 11%), water, varkensvet, rundvlees 6%, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), plantaardige oliën (palm, raap), ui, zout, kruiden en specerijen, soja-eiwit, gemodificeerd zetmeel, emulgatoren: E450, E452, smaakversterkers: E621, E627, E631, gistextract, aroma (soja, tarwe), tarwe-eiwithydrolysaat, antioxidant: rozemarijnextract, rundereiwit, kleurstoffen: karamel, E150c, zetmeel, glucosestroop

"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.

Vetgedrukte ingrediënten kunnen een allergische reactie veroorzaken bij mensen die hiervoor overgevoelig zijn.

Bereidingswijze

Bakken in oven
Oven/Grill (250°C).
Baktijden: ontdooid ± 14 minuten, bevroren ± 18 minuten.
Regelmatig keren.

De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Frituren
Friteuse: verhit vet of olie tot 180ºC.
Baktijd: ontdooid ± 6 minuten.

De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Verwarmen
In jus:
Baktijden: ontdooid ± 25 minuten, bevroren ± 40 minuten.
Regelmatig keren.

De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.

Voedingswaarden

per 100g onbereid productper portie (125 gram)
Energie1321 kJ1651 kJ
319 kcal399 kcal
Eiwitten14 gram18 gram
Koolhydraten3.9 gram4.9 gram
Waarvan suikers1.6 gram2 gram
Vetten27 gram34 gram
Waarvan verzadigde vetzuren9.3 gram12 gram
Zout2.1 gram2.6 gram

Bewaarconditie

In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking

Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergenen

Z = Zonder M = Met K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiZ
visZ
pinda'sZ
sojaM
melkZ
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijZ
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ