Classics Frikandellen

Heerlijk kruidig en lekker stevig, zoals een frikandel hoort te zijn.
Productinformatie
Aantal stuks per verpakking | 20 |
Gewicht per stuk | 75 gram |
Gewicht per verpakking | 1.5 kg |
Artikelnummer | 9398 |
EAN | 8710861993985 |
Algemene productinformatie
Algemene productinformatie
Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.
Ingrediënten
Kippenseparatorvlees 46%, varkensspek 20%, water, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), ui, zout, specerijen, dextrose, knoflook, glucosestroop, emulgatoren: E450 en E452, natuurlijk aroma, maltodextrine, antioxidanten: ascorbinezuur en citroenzuur, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (tarwe), ei."E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Bereidingswijze
Bakken pan
Pan 9 min.
Bevroren: 9 minuten.
Ontdooid: 5 minuten.
Scheutje olie in de pan, middelmatig vuur en product regelmatig keren.
Bevroren: 9 minuten.
Ontdooid: 5 minuten.
Scheutje olie in de pan, middelmatig vuur en product regelmatig keren.
Barbecuen
BBQ 14 min.
Bevroren: 14 minuten.
Ontdooid: 10 minuten.
Regelmatig keren.
Bevroren: 14 minuten.
Ontdooid: 10 minuten.
Regelmatig keren.
Frituren
Friteuse (175°C) 4 min.
Bevroren: 4 minuten.
Ontdooid: 2 minuten.
Bij voorkeur frituren in olie.
De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te proberen.
Bevroren: 4 minuten.
Ontdooid: 2 minuten.
Bij voorkeur frituren in olie.
De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij u de exacte bereidingstijd even uit te proberen.
Voedingswaarden
per 100g onbereid product | per portie (75 gram) | |
---|---|---|
Energie | 904 kJ | 678 kJ |
218 kcal | 164 kcal | |
Eiwitten | 13 gram | 9.8 gram |
Koolhydraten | 4.7 gram | 3.5 gram |
Waarvan suikers | 1.1 gram | 0.8 gram |
Vetten | 16 gram | 12 gram |
Waarvan verzadigde vetzuren | 5.9 gram | 4.4 gram |
Zout | 1.9 gram | 1.4 gram |
Bewaaradvies
In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking
Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Allergenen
Z = Zonder
M = Met
K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | M |
vis | Z |
pinda's | Z |
soja | Z |
melk | Z |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | Z |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | Z |