Inspiratie
        Kipkorn® tortilla wrap met salsa
Zo maak je in een handomdraai een tortilla wrap met een Mora Kipkorn®, rode paprika reepjes, komkommer reepjes, rode uien ringen, (vegan) mayonaise en tomaten salsa.
  Benodigde producten
Ingrediëntenlijst
1 doosje Kipkorn®
              4 (vegan) original tortilla wraps medium
              1 rode paprika
              1 komkommer
              1 rode ui
              1 tube/pot (vegan) mayonaise
              1 potje tomaten salsa saus
              Vlag prikkers
          Bereiding
1
          Snijd de komkommer in stukken van 8 centimeter. Snijd deze stukken vervolgens in plakken en dan in reepjes.
        2
          Snijd de rode paprika in reepjes. 
        3
          Maak de rode ui schoon en snijd deze in ringen. 
        4
          Bereid vervolgens de Kipkorn® zoals aangegeven op de verpakking. 
        5
          Verwarm de tortilla wraps even in een koekenpan op laag vuur en leg ze vervolgens op een snijplank. 
        6
          Bekleed de wraps met een strook paprika repen, komkommer repen, rode uienringen en eetlepel salsa saus. 
        7
          Leg de bereide Kipkorn® op de wraps en breng hier bovenop met een lepel of spuitzakje wat (vegan) mayonaise aan. 
        8
          Rol het geheel dicht en steek hier (gelijkmatig verdeeld) de 3 vlagprikkers in. 
        9
          Snijd de wraps tot slot een beetje schuin in 3 gelijke delen en leg ze op het borrelplankje.