Inspiratie

Kipkorn® salade met linzen, rode ui, paprika en tomaat

Zo maak je in een handomdraai een heerlijke Kipkorn® salade met linzen, rode ui, paprika en tomaat. 

Utensils icoon 4 porties
Clock icoon 30 minuten
Kipkorn® salade met linzen, rode ui, paprika en tomaat

Ingrediëntenlijst

1 verpakking Mora Kipkorn®
1 blik linzen, flink afgespoeld in een zeef
1 rode ui, in ringen gesneden
1 groene paprika in blokjes
2 tomaten in blokjes
1 bosje koriander
Aakje geraspte kokos
Peper en zout

Bereiding

1
Bereid de Kipkorn® zoals beschreven op de verpakking.
2
Meng alle ingrediënten voor de dressing door elkaar.
3
Maak de salade door de groenten en linzen door elkaar te mengen.
4
Verdeel de salade over 4 borden.
5
Giet de dressing over de salade.
6
Snijd de Mora Kipkorn® door midden en verdeel deze over de borden.
7
Bestrooi de borden met de geraspte kokos en leg een plukje koriander in het midden.
Delen