Inspiratie

Crispy Chick'n Clubsandwich

Utensils icoon 2 porties
Clock icoon 30 minuten

Zo maak je in een handomdraai een heerlijke clubsandwich met dragonmayonaise, diverse groenten, pijnboompitten en Mora Crispy Chick’n.

Crispy Chicken clubsandwich

Ingrediëntenlijst

1 verpakking Mora Crispy Chick’n
3 eetlepels light mayonaise
2 eetlepels gesneden dragon
Paar druppels citroensap
1 rode ui
1 tomaat
200 gram voorgekookte sperziebonen
20 gram geroosterde pijnboompitten
Klein zakje rucola sla
6 geroosterde witte boterhammen
Klein bakje tuinkers
4 prikkers
Serveerplank

Bereiding

1
Verwarm de Philips Airfryer gedurende 5 minuten voor op 200°C en bereid de Crispy Chick’n gedurende 6 minuten op 200°C.
2
Meng de mayonaise, de gesneden dragon en het citroensap tot een dragonmayonaise.
3
Halveer vervolgens de tomaat en rode ui en snijd de tomaat in plakjes en de rode ui in halve ringen.
4
Zodra de Crispy Chick’n klaar is en de groenten gesneden zijn, beginnen we met het bouwen van de clubsandwich.
5
Leg de eerste geroosterde boterham op het bord en smeer deze in met een dun laagje dragonmayonaise.
6
Leg hier vervolgens wat rucola sla, boontjes, tomaat, rode ui, geroosterde pijnboompitten en twee stukjes Crispy Chick’n bovenop.
7
Deze stappen herhaal je vervolgens bij de tweede boterham.
8
Leg hierna de laatste boterham op de clubsandwich en steek er twee prikkers in.
9
Snijd de clubsandwich vervolgens voorzichtig midden door.
10
Maak zo ook de tweede clubsandwich en bestrooi het geheel tot slot met wat tuinkers.