RECALL: Mora Kipkorn

Mora haalt partij Kipkorn terug uit winkels Albert Heijn, Jumbo en Nettorama

Mora heeft besloten om een beperkt aantal producten met de naam Mora Kipkorn uit de markt te halen. Door een fout in de productie heeft de metaaldetectie niet goed gefunctioneerd, waardoor het mogelijk is dat een kleine partij van dit product in de markt metaaldeeltjes bevat.

Mora Kipkorn 5x60 gram met lotcode 9067 en productie tijdstip tussen 07:30 - 09:45 en tussen 15:40 - 18:30

Het gaat om Mora Kipkorn 5x60 gram die verpakt zijn in de afgebeelde verpakking met lotcode 9067 en productie tijdstip tussen 07:30 - 09:45 en tussen 15:40 - 18:30 die geleverd zijn aan de winkels van Albert Heijn, Jumbo en Nettorama. De lotcode is vermeld aan de zij- of onderkant van de verpakking. Alle Mora Kipkorn verpakkingen gekocht bij andere supermarkten dan Albert Heijn, Jumbo en Nettorama, alsmede de Mora Oven & Airfry Kipkorn, de vegetarische Kipkorn en alle andere Mora producten bevatten dit risico niet en kunnen gerust geconsumeerd worden.

Actie voor de consument

Mora verzoekt consumenten die in het bezit zijn van een verpakking Mora Kipkorn met genoemde lotcode, dringend deze niet te consumeren en direct weg te gooien. Door de genoemde lotcode uit de verpakking te knippen en deze op te sturen naar Mora onder vermelding van naam, adres, IBAN rekeningnummer en ten naam stelling, ontvangen consumenten het aankoopbedrag.

Het adres is: Mora Consumentenservice, Antwoordnummer 65013, 5000 VH Tilburg

Mora stelt hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid

Mora stelt hoge eisen aan de veiligheid en kwaliteit van haar producten en biedt dan ook haar excuses aan voor dit ongemak. Het bedrijf zal alle maatregelen nemen om deze fout in de toekomst te voorkomen. Voor vragen kunnen consumenten contact opnemen met Mora Consumentenservice via het nummer 0800-2356672.