Mora Crispy Chick'n

Crispy Chick'n
De lekkerste recepten uit de Philips Airfryer!

Nieuw van Mora:
Crispy Chick'n!

Een range heerlijk malse en sappige kipproducten in een krokant jasje bereid met 100% Beter Welzijn kipfilet en zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Gemakkelijk te bereiden in de Airfryer, oven of frituur. Mmm... van Mora!

Beter Welzijn Kipfilet

Mora Crispy Chick’n is bereid met 100% Beter Welzijn kipfilet. Hiermee geeft Mora antwoord op de toenemende vraag naar betere kwaliteit kipproducten, waarbij dierenwelzijn steeds belangrijker gevonden wordt.

Het Mora Beter Welzijn label betekent dat het vlees afkomstig is van kippen die in betere omstandigheden hebben geleefd dan de voorgeschreven Europese wetgeving.

Klik hier voor meer informatie over ons Beter Welzijn label.

Mexicaanse wrap
Crispy Kipsalon
Lauwwarme salade
Clubsandwich

De lekkerste kipsnacks voor thuis, maar ook verkrijgbaar in de cafetaria!

Mora Crispy Chick'n is verkrijgbaar in de supermarkt en cafetaria. In de supermarkt zijn de 30 gram Original en Spicy strips verkrijgbaar en in de cafetaria zijn de 30 gram Original strips, de 40 gram Original strips (inclusief bucket), de XL strips en de burger verkrijgbaar.

Maak vanaf 8 juli kans op
een Philips Airfryer XXL

Hoe werkt het?

Maak een foto/video van jouw Mora Crispy Chick’n creatie, waarbij de Mora Crispy Chick’n verpakking duidelijk in beeld is.

Houd vanaf maandag 8 juli onze Mora Facebook pagina in de gaten

Plaats jouw foto/video in de actieperiode van 8 juli 2019 t/m 6 oktober 2019 onder de winactie post op de Mora Facebookpagina.

Houd vervolgens onze Mora Facebook pagina in de gaten voor de bekendmaking van de winnaars.

De actie loopt van maandag 8 juli t/m zondag 6 oktober 2019.
Bekijk de actievoorwaarden.