Mora Crispy Chick'n

Heerlijk om mee te variëren 

Drie heerlijke varianten

Crispy Chick’n is verkrijgbaar in drie heerlijke varianten, namelijk een Crispy Chick’n Burger, de Crispy Chick’n Original Strips en de Crispy Chick'n Spicy Strips! Al deze varianten bevatten 100% kipfilet. Ze zijn mals en sappig van binnen, omhuld met een knapperig korstje. Dit maakt ze perfect voor bij de borrel, maaltijd of om heerlijk mee te variëren. Een onweerstaanbare keuze voor liefhebbers van de authentieke kip-ervaring. Daar wil je als de Crispy Chick’n bij zijn!

Inspiratie met onze

Crispy Chick'n Strips

Ieder gerecht kiplekker! De Mora Crispy Chick'n Strips zijn heerlijk als snack, bijgerecht of onderdeel van een maaltijd. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en heerlijk in verschillende gerechten zoals een salade, wrap of Poké Bowl. Bekijk voor inspiratie onderstaande receptvideo's.

Poké Bowl

Couscous Salade

Warme Wrap

Tips van de chef:

© Houd jij van een beetje pittig? Probeer bovenstaande recepten dan met onze Spicy strips.
© Houd jij van variatie? Glaceer de Original strips met een BBQ of Sweet Chili saus en proef wat dit doet.

Inspiratie met onze

Crispy Chick'n burger

Ieder broodje kiplekker! De Mora Crispy Chick'n Burger zorgt met zijn knapperige buitenkant en malse binnenkant  voor een smaakvolle maaltijd. Heerlijk om mee te variëren!
Bekijk voor inspiratie onderstaande receptvideo's.

Pita Burger

Foccacia Burger

Bagel Burger

Een duurzaam verhaal

Onze Crispy Chick’n Original strips, Spicy strips en Burger zijn heerlijk mals en sappig en worden bereid met 100% kipfilet. De kipfilet word voorzien van een heerlijk knapperig en krokant jasje. 

Waar komt onze Crispy Chick’n kipfilet vandaan?

De kipfilet in Crispy Chick’n is afkomstig van leghennen; kippen die in eerste instantie gehouden worden voor het leggen van eieren. De zogenoemde ‘dubbeldoeldieren’. Deze kippen leven veel langer en onder betere welzijnscondities dan kippen uit de gangbare vleeskuikenhouderij. Deze leghennen zijn afkomstig uit stromen met bovenwettelijke criteria op het gebied van onder meer leefruimte (minimaal vrij scharrelen in een stal en max. 9 leghennen per m2), gereduceerd gebruik van antibiotica en kortere transportafstanden. Al met al een heel erg duurzaam verhaal dus.

De lekkerste kipsnacks voor thuis, maar ook verkrijgbaar in de cafetaria!

Mora Crispy Chick'n is verkrijgbaar in de supermarkt en cafetaria. In de supermarkt zijn de 30 gram Original en Spicy strips en 80 gram Burger verkrijgbaar. In de cafetaria zijn de 30 gram Original strips verkrijgbaar.