Mora Crispy Chick'n

Heerlijk om mee te variëren 

Twee heerlijke nieuwe varianten

Crispy Chick’n is nu ook verkrijgbaar in twee heerlijke nieuwe varianten, namelijk een Crispy Chick’n Burger met 100% kipfilet en vegetarische Crispy Chick’n strips! De Burger is mals en sappig van binnen, omhuld met een knapperig korstje en perfect voor op een broodje! De vegetarische Crispy Chick’n strips hebben de heerlijke smaak van Crispy Chick’n, maar zijn natuurlijk 100% vegetarisch! Mals en sappig van binnen en omhuld met een knapperig korstje. Perfect voor bij de borrel, maaltijd of om heerlijk mee te variëren. Daar wil je als de Crispy Chick’n bij zijn!

Inspiratie met onze

Crispy Chick'n 

Crispy Kipsalon

Clubsandwich

Mexicaanse wrap

Lauwwarme salade

Tips van de chef:

 

Houd jij van een beetje pittig? Probeer bovenstaande recepten dan met onze Spicy strips.
Eet jij vegetarisch? Probeer bovenstaande recepten dan met onze vegetarische strips.

De lekkerste kipsnacks voor thuis, maar ook verkrijgbaar in de cafetaria!

Mora Crispy Chick'n is verkrijgbaar in de supermarkt en cafetaria. In de supermarkt zijn de 30 gram Original en Spicy strips verkrijgbaar en in de cafetaria zijn de 30 gram Original strips, de 40 gram Original strips (inclusief bucket), de XL strips en de burger verkrijgbaar.

100% mals kipfilet

Onze Crispy Chick’n Original strips, Spicy strips en Burger zijn bereid met 100% mals kipfilet. De kipfilet is mals en sappig van smaak en omhuld met een krokant korstje.

Waar komt onze Crispy Chick’n kipfilet vandaan?

De kipfilet in Crispy Chick’n is afkomstig van leghennen; kippen die in eerste instantie gehouden worden voor het leggen van eieren. Deze kippen leven veel langer en onder betere welzijnscondities dan kippen uit de gangbare vleeskuikenhouderij. Deze leghennen zijn afkomstig uit stromen met bovenwettelijke criteria op het gebied van onder meer leefruimte (minimaal vrij scharrelen in een stal en max. 9 leghennen per m2), gereduceerd gebruik van antibiotica en kortere transportafstanden.