Tostini® Tomaat & Mozzarella

Een heerlijk knapperig broodje met een smeuïge, vegetarische vulling met tomaat, mozzarella en basilicum. Gemakkelijk en snel klaar in de broodrooster (ca. 6 Min.).
Productinformatie
Aantal stuks per verpakking | 2 |
Gewicht per stuk | 100 gram |
Gewicht per verpakking | 0.2 kg |
Artikelnummer | 4098 |
EAN | 8710861940989 |
Algemene productinformatie
Algemene productinformatie
Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.
Ingrediënten
BROODJE (60%): Tarwebloem, water, margarine (plantaardige olie (palm, raapzaad), water, zout, emulgator: E471, voedingszuur: citroenzuur), rijsmiddelen: E450 en E500, zout.VULLING (40%): Mozzarella 24 % (melk, zetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel), tomaat 21%, water, Gouda 12% (melk, zetmeel, zout, zuursel, microbieel stremsel), ui, gemodificeerd zetmeel, zonnebloemolie, basilicum 3%, tomatenpasta, natuurlijke aroma (bevat melk, selderij, tarwe), suiker, weipoeder (melk), magere melkpoeder, melkeiwit, knoflook, verdikkingsmiddel: E464, zout, glucosestroop, eipoeder, gehydrolyseerd plantaardig eiwit (soja), dextrose, peterselie, zetmeel (tarwe), specerijen, gistextract (bevat tarwe), stabilisator: guarpitmeel.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Bereidingswijze
Bakken in oven
Tostini® vanuit de diepvries bereiden.
Verwarm de heteluchtoven voor op 220°C. Plaats het rooster in het midden van de oven en bereid de Tostini® in 10-12 min.*
* De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij om de exacte bereidingstijd even te testen.
Verwarm de heteluchtoven voor op 220°C. Plaats het rooster in het midden van de oven en bereid de Tostini® in 10-12 min.*
* De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij om de exacte bereidingstijd even te testen.
Airfryer
Tostini® vanuit de diepvries bereiden.
Verwarm de airfryer voor op 200°C. Bereid de Tostini® in 8-10 min.* Maximaal 2 Tostini® tegelijk bereiden.
* De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij om de exacte bereidingstijd even te testen.
Verwarm de airfryer voor op 200°C. Bereid de Tostini® in 8-10 min.* Maximaal 2 Tostini® tegelijk bereiden.
* De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij om de exacte bereidingstijd even te testen.
Broodrooster
Tostini® vanuit de diepvries bereiden.
Bereid in ca. 6 min* op de middelste stand. Laat de Tostini® 1 min. rusten buiten de broodrooster voor de beste krokantheid.
* De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij om de exacte bereidingstijd even te testen.
Bereid in ca. 6 min* op de middelste stand. Laat de Tostini® 1 min. rusten buiten de broodrooster voor de beste krokantheid.
* De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij om de exacte bereidingstijd even te testen.
Tosti-ijzer
Tostini® vanuit de diepvries bereiden.
Bereid in 8-10 min.*
* De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij om de exacte bereidingstijd even te testen.
Bereid in 8-10 min.*
* De genoemde tijden zijn gemiddelden. Daarom adviseren wij om de exacte bereidingstijd even te testen.
Voedingswaarden
per 100g onbereid product | per portie (100 gram) | |
---|---|---|
Energie | 1093 kJ | 1093 kJ |
261 kcal | 261 kcal | |
Eiwitten | 10 gram | 10 gram |
Koolhydraten | 28 gram | 28 gram |
Waarvan suikers | 2.2 gram | 2.2 gram |
Vetten | 12 gram | 12 gram |
Waarvan verzadigde vetzuren | 6.3 gram | 6.3 gram |
Zout | 2.1 gram | 2.1 gram |
Bewaarconditie
In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking
Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Allergenen
Z = Zonder
M = Met
K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | M |
vis | Z |
pinda's | Z |
soja | M |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | M |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | Z |