Specials Rijkgevulde Kalfsvlees Kroketten

Een rijkelijk gevulde kroket met een ragout van mals kalfsvlees. Op smaak gebracht met witte peper, ui en peterselie. Romig en vol van smaak. Smeuïg van binnen en lekker krokant van buiten.

Productinformatie

Aantal stuks per verpakking 4
Gewicht per stuk 75 gram
Gewicht per verpakking 0.3 kg
Artikelnummer 1141
EAN 8710861911415

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.

Ingrediënten

Water, paneermeel (tarwebloem, zout, gist, kleurstof: annatto), kalfsvlees 15%*, doorhaalmiddel (water, gedroogde glucosestroop, witte basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), tarwebloem, dextrose, zout, tarwe-eiwit, donkere basterdsuiker (suiker, suikerstroop, kleurstof: E150c)), tarwebloem, palmolie, ui 2%, glucosestroop, zout, rundergelatine, verdikkingsmiddel: E464, specerijen (witte peper <0,1%, nootmuskaat, kardemom), melkbestandsdelen, kruiden (peterselie <0,1%, koriander), bouillon (zout, gistextract, kippenvlees, kippenvet, specerijen, kruiden, kurkuma-extract, korianderextract), natuurlijk aroma, conserveermiddel: E250.

*komt overeen met 10% gekookt kalfsvlees. Kan sporen van pinda bevatten. "E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.

Bereidingswijze

Frituren
Friteuse (175°C).
Bevroren: 4½ minuten. Ontdooid: 2 minuten.

Dit product is niet bestemd voor oven/grill bereiding
Maximaal 4 stuks tegelijk frituren.
Let op: de genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Let op: dit product is niet bestemd voor oven/grill bereiding.

Voedingswaarden

per 100g onbereid productper portie (75 gram)
Energie843 kJ632 kJ
201 kcal151 kcal
Eiwitten6.5 gram4.9 gram
Koolhydraten21 gram16 gram
waarvan suikers1.9 gram1.4 gram
Vetten10 gram7.3 gram
waarvan verzadigde vetzuren5 gram3.7 gram
Vezels1.7 gram0 gram
Zout1.3 gram1 gram

Storage condition

In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking

Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergenen

Z = Zonder M = Met K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiZ
visZ
pinda'sK
sojaZ
melkM
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijZ
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ