Oven & Airfryer Italian style Risotto bites

Verrassend lekkere, vegetarische borrel bites met een culinaire twist uit de Italiaanse keuken.
Een heerlijk smaakvolle vulling bereid met rijst, tomaat, ui en mozzarella, op smaak gebracht met
een Italian Style kruidenmix. Omhuld met een knapperig korstje. Perfect voor bij de borrel!
Productinformatie
Aantal stuks per verpakking | 20 |
Gewicht per stuk | 12 gram |
Gewicht per verpakking | 0.24 kg |
Artikelnummer | 1513 |
EAN | 8710861915130 |
Algemene productinformatie
Algemene productinformatie
Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.
Ingrediënten
56% risotto (27% tomaat, 23% rijst, water, 9% mozzarella, 6% tomatenpasta, 4% kaas, zonnebloemolie, 3% ui, 2% kruiden (o.a. <1% basilicum), suiker, gemodificeerd zetmeel, zout, <1% zongedroogde tomaat, knoflook,<1% rode ui, natuurlijke aroma's, verdikkingsmiddelen: agar-agar, E466, zetmeel, specerij, gistextract, zuurteregelaar: ascorbinezuur), paneermeelmix (bloem (bevat tarwe), zonnebloemolie, kruid, zout, gist, gerstemoutextract, suiker), water, plantaardige oliën (palm, raapzaad, zonnebloem), glucosestroop, basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop), stabilisatoren: E466, E464, tarwebloem, dextrose, zout, tarwe-eiwit."E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Zonder kunstmatige geur- en smaakstoffen
Kan sporen van pinda bevatten.
Bereidingswijze
Bakken in oven
1. Verwarm de heteluchtoven voor op 220°C.
2. Plaats de bevroren hapjes op een ovenrooster. Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven zodat de oven schoon blijft.
3. Plaat het rooster in het midden van de oven en verwarm de hapjes in 10-11 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4. Haal de hapjes uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
2. Plaats de bevroren hapjes op een ovenrooster. Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven zodat de oven schoon blijft.
3. Plaat het rooster in het midden van de oven en verwarm de hapjes in 10-11 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4. Haal de hapjes uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.
Airfryer
Ca. 7 min. ǀ 200°C
Airfryer voorverwarmen. Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Bereidingswijze is gebaseerd op een Philips Airfryer XL.
Niet geschikt voor frituurbereiding.
Airfryer voorverwarmen. Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Bereidingswijze is gebaseerd op een Philips Airfryer XL.
Niet geschikt voor frituurbereiding.
Voedingswaarden
per 100g onbereid product | |
---|---|
Energie | 929 kJ |
222 kcal | |
Vetten | 11 gram |
waarvan verzadigde vetzuren | 3.9 gram |
Koolhydraten | 23 gram |
waarvan suikers | 3.4 gram |
Vezels | 2.9 gram |
Eiwitten | 5.6 gram |
Zout | 1.6 gram |
Bewaaradvies
In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking
Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Allergenen
Z = Zonder
M = Met
K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | M |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | Z |
vis | Z |
pinda's | K |
soja | Z |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | Z |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | Z |