Oven & Airfryer Goudse Kaassoufflés

Een heerlijke, vegetarische Kaassoufflé bereid met 100% Goudse kaas, omhuld met een mooi goudgeel, krokant korstje. Niet te geloven, zo uit de Airfryer en oven!

Productinformatie

Aantal stuks per verpakking 4
Gewicht per stuk 70 gram
Gewicht per verpakking 0.28 kg
Artikelnummer 9519
EAN 8710861995194

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.

Ingrediënten

Tarwebloem, water, 23% Goudse kaas (melk), plantaardige oliën (palm, raapzaad), zetmeel, zout, boter (melk), smeltzout: E452, voedingszuur: citroenzuur, gist, stabilisator: E461, gemodificeerd zetmeel, emulgator: E471, kleurstoffen: curcumine, annatto en paprika-extract, rijsmiddelen: E450, E451 en E500, verdikkingsmiddel: E401, curcumapoeder.

Kan sporen van pinda bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.

Bereidingswijze

Bakken in oven
1 Verwarm de heteluchtoven voor op 220°C.
2 Plaats de bevroren kaassoufflés op een ovenrooster. Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven zodat de oven schoon blijft.
3 Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de kaassoufflés in 6-9 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
4 Haal de kaassoufflés uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.

Niet geschikt voor frituurbereiding
Airfryer
Ca. 8 min. | 200°C
Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.
Airfryer voorverwarmen.

Voedingswaarden

per 100g onbereid productper portie (70 gram)
Vetten23 gram16 gram
Energie1518 kJ1062 kJ
364 kcal275 kcal
Waarvan verzadigde vetzuren8.8 gram6.2 gram
Waarvan suikers1.3 gram0.9 gram
Eiwitten8 gram5.6 gram
Koolhydraten31 gram21 gram
Zout2 gram1.4 gram

Bewaarconditie

In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking

Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergenen

Z = Zonder M = Met K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiZ
visZ
pinda'sK
sojaZ
melkM
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijZ
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ