Gehaktstaaf Pikanto®

Pittig gekruide gehaktstaaf.

Productinformatie

Aantal stuks per verpakking 30
Gewicht per stuk 120 gram
Gewicht per verpakking 3.6 kg
Artikelnummer 9322
EAN 5410341031604

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.

Ingrediënten

Varkensvlees 24%, mechanisch gesepareerd kippenvlees 24%, varkensvet, water, paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), varkenscollageen, ui, plantaardige oliën (palm, raap), pikanto mix (ui, kruiden en specerijen, knoflook, zout, natuurlijk aroma, glucosestroop, paprika, soja-eiwit, prei, zetmeel, maltodextrine, selderij, zonnebloemolie), zout, natuurlijk aroma, dextrose, ketjap (melasse, water, sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout), zout, natuurazijn, salmiaczout), sambal (rode pepers, zout), rozemarijnextract, conserveermiddel: E250.

Kan sporen van ei en melk bevatten.

"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.

Vetgedrukte ingrediënten kunnen een allergische reactie veroorzaken bij mensen die hiervoor overgevoelig zijn.

Bereidingswijze

Frituren
Friteuse: verhit het vet of olie tot 180°C.
Baktijden: ontdooid ± 3-4 minuten.

De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Bakken op de bakplaat
Baktijden: ontdooid ± 10-15 minuten, bevroren ± 15-20 minuten.
Regelmatig keren.

De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.

Voedingswaarden

per 100g onbereid productper portie (120 gram)
Energie1160 kJ1392 kJ
280 kcal336 kcal
Eiwitten12 gram14.4 gram
Koolhydraten7.5 gram9 gram
Waarvan suikers2.7 gram3.2 gram
Vetten22 gram26.4 gram
Waarvan verzadigde vetzuren8 gram9.6 gram
Zout1.8 gram2.16 gram

Bewaarconditie

In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking

Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergenen

Z = Zonder M = Met K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiK
visZ
pinda'sZ
sojaM
melkK
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijM
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ