Een recept met Mora’s

Vegetarische Kipkorn®
 

Mora vegetarische Kipkorn® borrelrecept

Een tortilla wrap met Mora vegetarische Kipkorn®, rode paprika reepjes, komkommer reepjes, rode uien ringen, vegan mayonaise en tomaten salsa.

Ingrediënten voor 12 borrelhapjes
1 doosje Mora vegetarische Kipkorn®
4 vegan original tortilla wraps medium
1 rode paprika
1 komkommer
1 rode ui
1 tube/pot vegan mayonaise
1 potje tomaten salsa saus
12 vlag prikkers

Bereidingswijze
Snijd de komkommer in stukken van 8 centimeter. Snijd deze stukken vervolgens in plakken en dan in reepjes. Snijd de rode paprika in reepjes. Maak de rode ui schoon en snijd deze in ringen. Bereid vervolgens de Mora vegetarische Kipkorn® zoals aangegeven op de verpakking. Verwarm de tortilla wraps even in een koekenpan op laag vuur en leg ze vervolgens op een snijplank. Bekleed de wraps met een strook paprika repen, komkommer repen, rode uienringen en eetlepel salsa saus. Leg de bereide Mora vegetarische Kipkorn® op de wraps en breng hier bovenop met een lepel of spuitzakje wat vegan mayonaise aan. Rol het geheel dicht en steek hier (gelijkmatig verdeeld) de 3 vlagprikkers in. Snijd de wraps tot slot een beetje schuin in 3 gelijke delen en leg ze op het borrelplankje.