Oven Rundvlees Kroketten (2 stuks)

De Oven rundvleeskroket met een krokante goudbruine korst. Royaal gevuld met een heerlijke smeuïge ragout extra vol met mals draadjesvlees.

Productinformatie

Aantal stuks per verpakking 2
Gewicht per stuk 80 gram
Gewicht per verpakking 0.16 kg
Artikelnummer 9520
EAN 8710861995200

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.

Ingrediënten

water, 25% rundvlees, paneermeel (tarwebloem, volkorentarwemeel, zonnebloemolie, water, zout, gist), tarwebloem, plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem), roomboter (melk), zout, rundergelatine, natuurlijk aroma, groentepoeder (knoflook, ui, peterselie), glucosestroop, suiker, invertsuikerstroop, kruiden en specerijen, dextrose, verdikkingsmiddel: E466, tarwe-eiwit, suikerstroop, kleurstof: E150c

25% rundvlees komt overeen met 17% gekookt rundvlees. Kan sporen van pinda bevatten. "E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.

Bereidingswijze

Bakken in oven
Verwarm de oven voor: hetelucht 220°C, elektrisch 240°C.
Plaats de bevroren kroketten op een ovenrooster. Gebruik geen bakpapier of ovenschaal voor het beste bakresultaat en plaats een opvangplaat onderin de oven zodat de oven schoon blifjt.
Plaats het rooster in het midden van de oven en verwarm de kroketten in 14-16 min. Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
Haal de kroketten uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor de beste krokantheid.

Niet geschikt voor de friteuse!
Airfryer
Airfryer (200°C)
Ca. 13 min.

Maximale hoeveelheid: bodem mandje bedekt.

Voedingswaarden

per 100g onbereid productper portie (80 gram)
Energie1041 kJ833 kJ
250 kcal200 kcal
Eiwitten7.8 gram6.2 gram
Koolhydraten20 gram16 gram
Waarvan suikers0.9 gram0.7 gram
Vetten15 gram12 gram
Waarvan verzadigde vetzuren5.5 gram4.4 gram
Zout1.4 gram1.1 gram

Bewaarconditie

In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking

Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergenen

Z = Zonder M = Met K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeZ
gerstZ
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiZ
visZ
pinda'sK
sojaZ
melkM
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijZ
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ