Mini Kipkorns®

Malse kip in een krokant cornflakes jasje. Heerlijk voor bij o.a. de borrel!

Productinformatie

Aantal stuks per verpakking 72
Gewicht per stuk 18 gram
Gewicht per verpakking 1.296 kg
Artikelnummer 9455
EAN 8710861094552

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.

Ingrediënten

Kippenvlees 35% (waarvan mechanisch gesepareerd kippenvlees 22%), water, plantaardige oliën (palm, raap), cornflakes (maïs, gerstemoutextract, zout, suiker), paneermeel (tarwebloem, water, gist, zout), tarwebloem, kippenvet, kippencollageen, soja-eiwit concentraat, zout, doorhaalmiddel (meel (tarwe, rogge), tarwezetmeel, rijsmiddelen: E450 en E500, zout, palmolie, weipoeder (melk), melkeiwit, tarwegluten, emulgatoren: E450, E451 en E452, natuurlijk aroma's, specerijen, kruiden, uipoeder, antioxidant: ascorbinezuur.

Kan sporen van ei bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Ondanks onze kwaliteitszorg is het echter mogelijk dat zich nog een botje in het product bevindt.

Bereidingswijze

Bakken in oven
Oven voorverwarmen op 230°C, indien mogelijk de ventilator op de hoogste stand, 0% vocht.
Leg de bevroren Mini Kipkorns® op een bakplaat.
Plaats de bakplaat in het midden van de oven.
Verwarm de Mini Kipkorns® circa 6 minuten.
Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
Frituren
Verhit vet of olie tot 175°C.
Baktijden: ontdooid 2 minuten, bevroren 3 minuten.

De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.

Voedingswaarden

per 100g onbereid productper portie (18 gram)
Energie1238 kJ223 kJ
297 kcal53 kcal
Eiwitten11 gram2 gram
Koolhydraten22 gram4 gram
Waarvan suikers1 gram0.2 gram
Vetten18 gram3.2 gram
Waarvan verzadigde vetzuren5.9 gram1.1 gram
Zout1.6 gram0.29 gram

Bewaarconditie

In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking

Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergenen

Z = Zonder M = Met K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeM
gerstM
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiK
visZ
pinda'sZ
sojaM
melkM
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijZ
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ