Lucifertjes

Zachte spicy kip in een krokant jasje met een extreem pikante top.

Productinformatie

Aantal stuks per verpakking 48
Gewicht per stuk 23 gram
Gewicht per verpakking 1.104 kg
Artikelnummer 9409
EAN 8710861094095

Algemene productinformatie

Algemene productinformatie

Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.

Ingrediënten

Mechanisch gesepareerd kippenvlees 22%, bloem (tarwe, rogge), water, cornflakes (maïs, suiker, zout, gerstemoutextract), paneermeel (tarwe, rogge), plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem), soja-eiwit, kippenvet, aroma (bevat soja, tarwe), kippencollageen, zout, sambal (rode pepers, zout), specerij-extract, zetmeel (tarwe), kruiden en specerijen (bevat selderij), kleurstoffen: caroteen en paprika-extract, rijsmiddelen: E450 en E500, emulgatoren: E341, E451 en E452, smaakversterkers: E621 en E635, tarwevezel, tarwe-eiwitconcentraat, verdikkingsmiddel: E464, weipoeder (bevat melk), melkeiwit, groentepoeder (knoflook, ui).

Kan sporen van ei en pinda bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.

Bereidingswijze

Bakken in oven
Oven voorverwarmen op 230°C, indien mogelijk de ventilator op de hoogste stand, 0% vocht.
Leg de bevroren Lucifertjes op de bakplaat.
Plaats de bakplaat in het midden van de oven.
Verwarm de Lucifertjes circa 4 minuten.
Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.
Frituren
Verhit vet of olie tot 180°C.
Baktijden: ontdooid MAXIMAAL 1,5 minuten, bevroren 2 minuten.

De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.

Voedingswaarden

per 100g onbereid productper portie (23 gram)
Energie1345 kJ309 kJ
323 kcal74 kcal
Eiwitten13 gram3 gram
Koolhydraten22 gram5.1 gram
Waarvan suikers0.8 gram0.2 gram
Vetten20 gram4.6 gram
Waarvan verzadigde vetzuren7.4 gram1.7 gram
Zout2.6 gram0.6 gram

Storage condition

In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking

Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Allergenen

Z = Zonder M = Met K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granenM
tarweM
roggeM
gerstM
haverZ
speltZ
khorasantarweZ
schaaldierenZ
eiK
visZ
pinda'sK
sojaM
melkM
notenZ
amandelenZ
hazelnotenZ
walnotenZ
cashewnotenZ
pecannotenZ
paranotenZ
pistachenotenZ
macadamianotenZ
selderijM
mosterdZ
sesamZ
sulfiet (E220 - E228)Z
lupineZ
weekdierenZ