Ardeense Saté

De Mora Ardeense Saté is gemaakt van heerlijke stukjes gepaneerd varkensvlees, die met hartige stukjes gerookt spek op een stokje geregen zijn. Lekker met en zonder saus.
Productinformatie
Aantal stuks per verpakking | 21 |
Gewicht per stuk | 105 gram |
Gewicht per verpakking | 2.205 kg |
Artikelnummer | 8825 |
EAN | 8711681311232 |
Algemene productinformatie
Algemene productinformatie
Voor de meest actuele productinformatie verwijzen we u naar de verpakking.
Ingrediënten
47% varkensvlees, 32% gerookt spek, water, paneermeel (tarwebloem, zout, gist, kleurstoffen: paprika-extract, curcumine, specerij), plantaardige oliën (raap), bloem (tarwe), zout, maltodextrine, gemodificeerd zetmeel, varkensvet, soja-eiwitconcentraat, stabilisatoren: E450, E451, rookaroma, kruiden en specerijen (selderij), varkenscollageen, tarwe-eiwithydrolysaat, groentepoeder (knoflook, prei, ui), weipoeder (melk), smaakversterker: E621, aroma (soja, tarwe), verdikkingsmiddel: E415.Kan sporen van vis bevatten.
"E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.
Vetgedrukte ingrediënten kunnen een allergische reactie veroorzaken bij mensen die hiervoor overgevoelig zijn.
Bereidingswijze
Frituren
Friteuse: verhit olie of vet tot 175°C.
Baktijden: ontdooid ± 2 minuten, bevroren ± 4 minuten.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Baktijden: ontdooid ± 2 minuten, bevroren ± 4 minuten.
De genoemde maximum bereidingstijd en baktemperatuur niet overschrijden.
Voedingswaarden
per 100g onbereid product | per portie (105 gram) | |
---|---|---|
Energie | 1075 kJ | 1129 kJ |
258 kcal | 271 kcal | |
Eiwitten | 16 gram | 17 gram |
Koolhydraten | 13 gram | 14 gram |
Waarvan suikers | 2 gram | 2.1 gram |
Vetten | 16 gram | 17 gram |
Waarvan verzadigde vetzuren | 5.5 gram | 5.8 gram |
Zout | 2.6 gram | 2.7 gram |
Bewaaradvies
In de koelkast
48 uur
In de diepvries bij -18°C
ten minste houdbaar tot einde: zie verpakking
Product niet in de verpakking ontdooien.
Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.
Allergenen
Z = Zonder
M = Met
K = Kan sporen bevatten
glutenbevattende granen | M |
tarwe | M |
rogge | Z |
gerst | Z |
haver | Z |
spelt | Z |
khorasantarwe | Z |
schaaldieren | Z |
ei | Z |
vis | K |
pinda's | Z |
soja | M |
melk | M |
noten | Z |
amandelen | Z |
hazelnoten | Z |
walnoten | Z |
cashewnoten | Z |
pecannoten | Z |
paranoten | Z |
pistachenoten | Z |
macadamianoten | Z |
selderij | M |
mosterd | Z |
sesam | Z |
sulfiet (E220 - E228) | Z |
lupine | Z |
weekdieren | Z |