Mora Tostini range

NIEUW: Mora Tostini® - De snelle snack, voor de lekkere trek!

Nieuw van Mora: een heerlijke knapperige broodsnack met een smeuïge vulling. Verkrijgbaar in die smaken: Tomaat & Mozzarella, Pittig Gehakt & Kaas en Ham & Kaas. Gemakkelijk en snel te bereiden in een broodrooster, tosti-ijzer of oven. Perfect als lunch of tussendoortje en natuurlijk Mmm… van Mora.

De snelle snack voor de lekkere trek

Mora Tostini®, combinatie van een tosti en panini, is verkrijgbaar in de smaken Tomaat & Mozzarella, Pittig Gehakt & Kaas en Ham & Kaas. Het panini-achtige deeg zit rondom de vulling, waardoor die laatste niet uit het broodje zal lekken. Ook als de Tostini in een broodrooster wordt verwarmd. Het product, heerlijk als lunch of tussendoortje, is in 6 minuten warm en knapperig. De snelle snack, voor de lekkere trek!

Vernieuwing broodsegment

De Mora Tostini® is onderdeel van vernieuwing binnen het Mora-broodsegment. Eind vorig jaar zijn als eerste stap, de Mora snackbroodjes vernieuwd in receptuur en verpakking, maar het ontbrak nog aan productvernieuwing. Deze productvernieuwing is gekomen in de vorm van de Mora Tostini®.